mirasek napsal:zajel jsem k pumpe soubeznou ulici co vedla dalnice,ale navi ukazovala ze jsem furt na dalnici, (prijde mi ze neni presna treba jako tomtom se kterym mam v posledni dobe zkusenosti, i v priblizeni se ke krizovatce pise vzdalenost ktera nesedi, sice jen o metry ale je to divny. Dela to i kdyz zadam trasu tak zfialovy na displayi silnice do ktere budu odbocovat, a ne od mista ve kterem stojim, jak kyby si myslela ze stojim na konci nebo zacatku ulice), kdyz jsem od pumpy odjizdel zacla prepocitavat a myslim ze zbytecne protoze jsem jel porad po soubezny ulici s dalnici, takze vzdalenost do cile se nemohla zmenit. Po prepocitani mi znizela v hornim levem rohu vzdalenost do dalsiho ukonu a na liste se misto nazvu dalsi odbocky napsala silnice po ktere jedu. chtel jsem pockat do odbocky jestli se to nezmeni ale radsi jsem stopnul trasu a zadal znova. okamzite se tam ten ukon ukazal. stalo se mi to za tu cestu 2x.
Path napsal:Ano, jedná se o tyto rozdíly plus rozdíl v kapacitě vnitřní paměti. Nuvi 3760 má cca 2GB paměti, nuvi 3790 necelých 8GB.
Hrobocop napsal:Já se trápím s tímhle zmetkem už víc než půl roku. Za tu dobu mám 1x reklamovaný (a vyměněný) přístroj se stále stejnou chybou - nechce resetovat, navigaci, která mě vede kam se jí zachce po libovolných polňačkách, neschopnou simulace trasy - teda umí to, ale zkuste si projet trasu třeba do Chorvatska, se šílenou dobou aktualizace map a tisícem dalších vad a nefunkčích funkcí, probíraných zde na fóru. Takže poučení - Garmin už nikdy!
BorekB napsal:1) Dá se nějak zapnout zvuková indikace překročení rychlosti? V nastaveních jsem nic nenašel.
BorekB napsal:2) Přepínat mezi silniční a turistickou mapou musím manuálně? Bylo by to dost hloupé, ale při změně módu mi to mapu nepřepne.
BorekB napsal:3) Jak na mapě zobrazit benzínky nebo bankomaty v okolí? (Možná obecněji - jak na mapě vůbec zobrazit POI? Základní věc, ale nemůžu to najít.)
BorekB napsal:4) Šlo by nějak stručně shrnout nebo odkázat na vysvětlení, jak navigace počítá čas do cíle? Zajímalo by mě např., jakou rychlost na jednotlivých úsecích očekává (jestli např. mimo obec 90 nebo chytře předpokládá nižší průměrnou rychlost), jestli počítá s tím, že na trase se semafory něco prostojím apod.
BorekB napsal:5) Ad semafory - ví o nich tenhle Garmin vůbec? Mně připadá, že při výpočtu semafory ignoruje a pak mě klidně žene do ulic, kde hodně času prostojím na červenou.
BorekB napsal:6) Fungují v ČR vůbec dopravní informace? Při průjezdu Prahou jsme stáli v zácpě a ikona autíček byla zelená.
BorekB napsal:7) Když vím, že cestou někam chci jet přes Prahu, jak toto Garminu zadám? Chce to po mně bod, ale já bod nevím - vím jen přibližnou oblast.
BorekB napsal:8) Je k něčemu Atlas Czech? Přestalo mi to s ním ukazovat upozornění na povolenou rychlost a výhod jsem si nějak nevšiml - jaké to mají být?
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.