eidz napsal:A co mě model 3790 asi naučí - jak jej odemknout a flashnout na jiný systém.
Path napsal:Dokonalost nikdo nezmiňoval, ale jakou tedy navigaci si má uživatel koupit, pokud se budeme bavit o této značce?
eidz napsal:..Co se týká rychlosti vykreslování map, tak už na 765 jsem byl zvyklý, že vidím fialovou čáru a nic okolo a 3790 mě tento zvyk neodnaučila.
Strogoff napsal:Dalsi priklad nedostatku. O vikendu jsem stahnul novou mapu (5 hodin mimochodem).
Strogoff napsal:Kdyz chci pouzit "voice command" na Ulice, Mesta, nebo krizovatky, tak me GPS hlasi "Neni dostupne pro Ceskou Republiku" (presto ze je moje GPS v Anglictine). Zajimave je, ze Garmin tohle nikde nepise, ze v CZ funguje "voice command" jen na pul (jo, pise se, ze nektere moznosti nejsou dostupne v neketerech zemi. Jake? To se clovek dozvi az to koupi).
Strogoff napsal:Rozhodne pred koupeni bych doporucil "pujcku" na par dni, a podle (ne)spokojenosti vratit a vybrat jiny model.
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot], Yandex [Bot] a žádný návštěvník.