Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Kofolytik » 25.06.10 11:10 (Pá)

Škoda, že Blade není "online". Ale třeba se do roka objeví řada 38XX s nüLink službami a já tak spokojeně vyměním 1690 za Blade:-)
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 25.06.10 14:46 (Pá)

Po vrácení zapůjčeného Blade jsem se vrátil k testování nuvi 1490TV a musím říct, že to už není ono. Samozřejmě, že TV přijímač a větší uhlopříčka má svoje, ale Blade je Blade. Dnes mi proběhlo rukou i připravované nuvi 1695, ale kdybych se měl rozhodnout, šel bych taky do 37xx.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Kofolytik » 25.06.10 16:01 (Pá)

Byly by nějaké bližší informace k nüvi 1695? Internet zatím mlčí...
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 25.06.10 16:10 (Pá)

Nebyly, jednalo se pouze o jediný testovací vzorek (prototyp), takže zápůjčku jsem vzhledem k časové tísni neřešil. Na první pohled stejný jako 1690 jen navíc online informace (počasí, meteo radar) a sbírání informací o rychlostních radarech na klepnutí tlačítka. Věnoval jsem mu příliš málo času, abych zde něco více popisoval, navíc se to ani netýká tématu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 30.06.10 0:18 (St)

Tak jsem dnes vozil na palubě současně nuvi 3790T a 1350 a rozdíl byl sec sakra markantní. V ostrém slunci jsem do 1350 musel mžourat, kdežto 3790 svítilo jako sluníčko. Oproti nuvi 1350 jsem měl u 3790 v mapové stránce aktivní všechna datová pole a stejně byl pohled na mapu a okolí více přehlednější než u 1350. Tohle zařízení si člověk fakt zamiluje. Jen kdyby zobrazovalo POI alespoň tak, jak to dělá 1350.

V audio navigaci se mi chvilku zdálo, že 1350 upozorňuje na více manévrů, ale nakonec se to srovnalo. Vlastně 3790 toho nakecá o něco víc, hlavně při startu a po přepočtu - stálé opakování fráze continue. Běžné manévry vyslovovaly obě navigace zároveň a i přepočty byly téměř shodné (v jednom případě nuvi 3790 ustřelilo o ulici vedle).
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 30.06.10 15:08 (St)

Take me zkusenosti zatim veskrze pozitivni. Zatim mi vadi styl zobrazeni beznych silnic pri pouziti ToPo3PRO (pouze tenka cerna cara) a take nemoznost (neprisel jsem na to jak) zobrazeni fotografie prirazene k uzivateleskemu POI bodu. Informace prirazene k uzivatelskemu POI bodu jsem z nej nakonec dostal (je treba tuknout na bublinu, ve ktere je zobrazeno jmeno bodu na mape), ale jak zobrazit prirazeny obrazek, to jsem nezjistil. Takze zatim pro mne otazka, jestli to Blade vubec umi (asi by mel, kdyz to umi doposud kazde Nuvi).
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 30.06.10 16:01 (St)

Je to tak, fotky se zatím u POI nezobrazují. Stejně to bylo i s nuvi 1350, které začalo zobrazovat fotky až po třetím vydání firmware. Nevím jestli u TOPO pomůže změna TYPka nebo i tady bude nutný zásah do fw. Tipuji to druhé. Doporučuji reportovat.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 30.06.10 16:25 (St)

Dik za potvrzeni, odreportovano.

Dalsi zadrhel je, ze pokud je v Blade nahrany AtlasCzech2010NT a TopoCzech31PRO, nelze zapnout jen jednu z techto map ... bud obe dve nebo zadnou z nich ... nevim, jestli se to tyka konkretne techto dvou map nebo obecne vsech aktualne nahranych "gmapsupp" map. Musim testnout.
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod VirtualCZ » 30.06.10 18:09 (St)

Má něko info, jestli bude u nás i 3750? 3760T a 3790T vidím skladem...
Blade 3760 LT
VirtualCZ
 
Příspěvků: 58
Registrace: 11.03.08 17:05 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 30.06.10 19:17 (St)

BLooDiK napsal:Dik za potvrzeni, odreportovano.

Dalsi zadrhel je, ze pokud je v Blade nahrany AtlasCzech2010NT a TopoCzech31PRO, nelze zapnout jen jednu z techto map ... bud obe dve nebo zadnou z nich ... nevim, jestli se to tyka konkretne techto dvou map nebo obecne vsech aktualne nahranych "gmapsupp" map. Musim testnout.


me to fungovalo uplne ok mel jsem tam kazdou z tech map v separatnim IMG ... a vypinat jsem je mohl jak chtel...
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 5 návštevníků.