Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Hrobocop » 17.05.11 20:26 (Út)

Položka se mi nezobrazuje, tak se pokouším o hard reset - ten mi taky nejde (držím pravý dolní roh, zapnu - a přístroj normálně nastartuje). Dělám něco špatně?
Hrobocop
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.12.10 14:04 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Galloway » 17.05.11 21:34 (Út)

Na stránce s tachometrem (pravé pole na stránce s mapou) držte prst 10 vteřin na poli s informací o aktuální rychlosti. V nabídce, která se zobrazí, zvolte "clear all user data" to je jiný způsob hardresetu.
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor
 
Příspěvků: 127
Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mlog » 18.05.11 11:03 (St)

Už to tu myslím někdo sděloval, ale nebyla tu na to žádná reakce. Používám hlas Brousek a pokud navigace 3790 začne přepočítávat cestu a pan Brousek zahlásí : "Opustili jste plánovanou trasu" všechny následující hlasové pokyny (i po přepnutí na jiný hlas) jsou tak 20x zrychlené. Pomůže pouze vypnutí a následné spuštění. Po jiné hlášce se mi to ještě nestalo. Stává se ještě někomu, případně, šlo by s tím něco udělat?
Díky.
mlog
 
Příspěvků: 21
Registrace: 08.11.10 21:57 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 18.05.11 14:04 (St)

K samotnému hlasu se vyjádřit nemohu, nejsem jeho autorem, ale tipuji to na chybu ve firmware.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mr.mates » 18.05.11 17:30 (St)

mlog napsal:Už to tu myslím někdo sděloval, ale nebyla tu na to žádná reakce. Používám hlas Brousek a pokud navigace 3790 začne přepočítávat cestu a pan Brousek zahlásí : "Opustili jste plánovanou trasu" všechny následující hlasové pokyny (i po přepnutí na jiný hlas) jsou tak 20x zrychlené. Pomůže pouze vypnutí a následné spuštění. Po jiné hlášce se mi to ještě nestalo. Stává se ještě někomu, případně, šlo by s tím něco udělat?
Díky.

Brouska jsem vyzkoušel a měl jsem ho puštěný cca týden a namotal jsem s ním cca 2000 km :( . Ani jednou se mi to nestalo, i když přepočítával jak vzteklý :D :D . Poté jsem přešel zpět k oblíbenému Šmirdovi 8o) :bigwink: .
mr.mates
 
Příspěvků: 130
Registrace: 08.06.09 23:31 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Hrobocop » 18.05.11 20:19 (St)

Tak ani hard reset pomocí "tachometru" nefunguje. Stejný problém (mimo několika dalších) byl důvodem k reklamaci, dostal jsem nový přístroj - a zřejmě má stejný problém.
Hrobocop
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.12.10 14:04 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod W-A-S-P » 19.05.11 10:10 (Čt)

Dobrý den pánové, po HW resetu u 3790 stále nevidím položku automatické měřítko a ikona rychlosti u mapy evropy se mi změnila na bílý obdélník LIMITS a číslo rychlosti. Asi špatně nastavená lokalita z české republiky na AU nebo US co jsem tak nějak pochopil. Ale jak nastavit lokalitu správně? Případně jak položku automatické měřítko dostat do navigace? Lze nějak rozumně přeinstalovat FW 4.10 - pomohlo by to?

Děkuji za odpovědi.
Vláďa
W-A-S-P
 
Příspěvků: 18
Registrace: 04.04.09 18:12 (So)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 19.05.11 10:27 (Čt)

Nejsem si jistý, jestli reinstalace pomůže. Určitě můžete zkusit downgrade, pak HW reset a následně opětovnou aktualizaci. U mě žádný problém nebyl, tuto položku tam mám.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod W-A-S-P » 19.05.11 10:46 (Čt)

A ten downgrade, jak postupovat? Je někde návod jak korektně provést downgrade na starší FW u 3790? Dělal jsem to u 760, ale tam to byl exe soubor se starším FW, který se spustil a přišlo se o user data, ale proběhlo to OK. A kde stáhnout starší verzi FW? Na stránkách Garminu jsem starši FW již nenašel, nevím proč je odstranili. Děkuji.
W-A-S-P
 
Příspěvků: 18
Registrace: 04.04.09 18:12 (So)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 19.05.11 11:01 (Čt)

Garmin na webu starší verze neuvádí. V tomto fóru se vždy snažím u každé verze firmware odkaz na GCD soubor s aktualizací (viz nüvi 37xx - nový firmware. Stažený GCD soubor stačí přetáhnout na zástupce programu WebUpdater, který GCD soubor sám přejmenuje na GUPDATE.GCD a zkopíruje do správné složky v zařízení. Po restartu se nuvi zeptá, zde chcete provést aktualizaci, případně downgrade.

Garmin ale v posledních dnech začal starší verze firmware odstraňovat a někdy je obtížné se ke starší verzi dostat. :(

Verzi 4.00 pro nuvi 37xx můžete stáhnout alternativně zde.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 5 návštevníků.