Path napsal:1) nuvi 37xx nepřehrává mp3, takže vás zachrání jedině formát wav a ten určitě na 37xx funguje.
Jsem v koncích. Pokud téma patří do jiného vlákna, rád se přesunu jinam.
Problém - Jelikož používám hlas Šmirdu (vynikají a zřejmě i nepřekonatelný) a databázi svých POI (čerpám ze serveru poi.cz), tak např. hlasové upozornění na blížící se bod POI díky ochotě path mám taky v hlase Šmirdy. Na 765 žádný problém, vše fungovalo. Při přechodu na 3790 se hlas Šmirda podařil nainstalovat na první pokus, svoje POI.gpi jsem jen překopíroval. Databáze funguje, ikony se zobrazují, ale hlasové upozornění je nahrazeno jen gongem. Když došly nápady, hodil jsem dotaz zde a hle - 3790 nemá mp3 přehrávač, takže doporučení místo mp3 použít wav.
A zde nastává problém, zřejmě mezi klávesnicí a židlí. Nedaří se. MP3 převedu na WAV. Dokonce pro jistotu mono, 22 kHz. POILOADER vše převede, ale upozornění CZ-Info_rychlost.wav ne. Napíše, že soubor není podporovaný a že nebyl do gpi převeden. Ostatní soubory, ač jsou převedeny podobně, vezme.
No, a pak navigace zase použije gong a ne upozornění. V GPX jsem dal odkaz na správný název - místo CZ-Nebezpecna_mista-zatacka.mp3 na CZ-Nebezpecna_mista-zatacka.wav
Napadá Vás, co dělám špatně?
A) Proč PoiLoader odmítá převést jeden wav?
B) Jaký formát použít, aby se přehrál z gpi, který vznikne PoiLoaderem?
C) Nebo něco povolit v menu 3790? Už jsem to prošel, ale nic odlišného od 765 jsem neobjevil (což neznamená, že to není někde schovaný, kam jsem nekoukal).
Děkuji za nápady.
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.