Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

NT 2011.40

Odeslatod Cuba Libre » 24.02.11 16:37 (Čt)

Protože mě tady obviňujete, že jsem notorický stěžovač, smazal jsem svůj příspěvek. Možná jsem se v tom prvotním nasrání nechal unést a napsal to moc emotivně.
Jinak vám musím říct, že opravdu nebydlím ve vesnici, ale v největším městě v ČR. Tak zase můžete říkat, no jo, pražák, zase mu něco není recht Obrázek

Věc se má tak: Garmin prodáváme stejně jako TT. U TT mě opravdu štvalo, že se jim pravidelně stávalo, že opravili chybu v mapě a další updatem ji tam zase vrátili zpět. A zákazníci nadávali, ne TT, ale nám. Garmin byl v tomhle o mnoho lepší, jenže od updatu 2011.30 to jde z kopce. Prostě chyba, kterou jsme například reportovali už cca rok a půl zpátky a která byla opravená ve verzi 2011.20 je zpátky již od verze 2011.30-32. Hned jak tato verze vyšla tak jsem psali report, že je to blbě, samozřejmě bez výsledku.
Předpokládal bych, že to probíhá tak, že na jedné straně mají balík dat od Navtequ a na druhé straně reporty chyb. A že někomu bude stát renomé Garminu za to, že to porovná a ověří si co a jak. No a to se neděje, nebo aspoň ne na 100%. Myslím, že by se měli vykašlat na updaty 4x ročně, bohatě by stačily dva, ale kvalitní.

P.S. Aby bylo jasno, já na Garmina nedám dopustit (mám 3790, GPSMap 62 a Edge 800), bohužel se ale v poslední době potýkám nejen s chybami v mapách, ale i s nespolehlivým hw. Třetí výměna 3790 a stále se kouše i po obnově všech dat a nedohrávání vlastního obsahu, to je dost blbý, nemyslíte?
Naposledy editoval Cuba Libre dne 25.02.11 11:15 (Pá). Počet editací: 1x.
Obrázek uživatele
Cuba Libre

Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod freewall » 24.02.11 19:50 (Čt)

Můžeš to nějak specifikovat? Nadávání, že je to paskvil člověku moc neřekne
Obrázek uživatele
freewall

Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 25.02.11 0:36 (Pá)

Nic. Chronickej nadávač, který prudí, protože v jeho vesnici zrovna je jedná slepá silnice špatně.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: NT 2011.40 nebrat!!!

Odeslatod eidz » 25.02.11 8:49 (Pá)

Cuba Libre napsal:Novou mapu NT 2011.40 nebrat. Je to paskvil stejně jako NT 2011.30 - 32. Právě se chystám napsat na support, aby mi k účtu přiřadili NT 2011.20, která měla zdaleka méně chyb, abych si jí mohl legálně stáhnout a nainstalovat.
Fakt mě začíná štvát, že se opakují chyby, které v 2011.20 byly opraveny. Začíná to svědčit o tom, že na to asi začínají pěkně s..t Obrázek

Co konkrétně? Jinak si při instalaci zvol volbu, aby instalátor nemazal instalační soubory a lze se k instalaci vrátit i zpětně. Pokud instaluješ víc navigací, tak jenom přes účet zadáš kod z mygarmin pro registrovanou navigaci a instalace jede i pro jiné registrované navigace. A nemusíš tak opakovaně stahovat 2,5GB dat pro každou navigaci...
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz

Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: NT 2011.40 nebrat!!!

Odeslatod Cuba Libre » 25.02.11 11:32 (Pá)

eidz napsal:Co konkrétně?

Upravil jsem svůj příspěvek s chladnější hlavou, protože tady nechci vyvolávat spory a nechat se osočovat, že jsem stěžovatel atp.
Jinak co se týká instalace - jo to je pravda, mohu data nechat na disku, ale zápasím s místem v PC, nechci tam skladovat tuny dat jen proto, abych si mohl mapu obnovit když je nová náhodou blbě.
To, že mají v mapách chyby je normální, to chápu a jde o přirozenej vývoj, ale pořád tolerovat, že opravenou chybu znovu zanesou do podkladů, to mě už moc nebaví Obrázek
Obrázek uživatele
Cuba Libre

Odeslatod Cuba Libre » 25.02.11 11:37 (Pá)

Tragedie_v_JZD napsal:Nic. Chronickej nadávač, který prudí, protože v jeho vesnici zrovna je jedná slepá silnice špatně.

Vážený pane, přečtěte si prosím co mi vadí v mém upraveném příspěvku. Vadí mi pouze to, že Garmin znovu zanese do mapových podkladů již opravenou chybu a že mi za to chroničtí nadávači nadávají :-)

P.S. A ještě k tomu chronickému nadávači - nevím jak jste na to přišel, že jsem to zrovna já, asi mě znáte osobněObrázek
Obrázek uživatele
Cuba Libre

Odeslatod syko » 25.02.11 13:00 (Pá)

@Cuba libre: a co tak reportovat chybu priamo do navtequ vyrobcovi dat ktore garmin od neho nakupuje? Nebolo by to lepsie riesenie?
syko

Registrace: 25.01.11 16:51 (Út)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 25.02.11 14:09 (Pá)

Cuba Libre napsal:Vážený pane, přečtěte si prosím co mi vadí v mém upraveném příspěvku. Vadí mi pouze to, že Garmin znovu zanese do mapových podkladů již opravenou chybu a že mi za to chroničtí nadávači nadávají :-)

P.S. A ještě k tomu chronickému nadávači - nevím jak jste na to přišel, že jsem to zrovna já, asi mě znáte osobněObrázek

Myslím, že zrovná vám jsem tu už jednou na to odpovídal. Nehlašte chyby do garminu, hlašte chyby do Navtequ. Tím, že nahlásíte chybu do Garminu, máte šanci že v nejbližším vydání mapy (+/- 1,2 verze) bude chyba opravena. Ale při další várce dat z Navtequ ji někdo zapomene zaintegrovat, nebo se může něco změnit v datech od Navtequ a není pak možné orpavu "automaticky" na nová data navázat. A že by ty tisíce chyb, které někdo hlásí garminu, každý čtvrtrok ručně zanášeli do nových dat, pochybuji.

A k tomu chronickému nadávači - chováte se tak. Na základě toho, že vám jednu změnu zrušili, tady prudíte, jak je celý garmin naprd, a jak to s ním jde z kopce a bla bla blá - typický příznak chronické kverulace.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Odeslatod Cuba Libre » 25.02.11 14:28 (Pá)

Tragedie_v_JZD napsal:A k tomu chronickému nadávači - chováte se tak. Na základě toho, že vám jednu změnu zrušili, tady prudíte, jak je celý garmin naprd, a jak to s ním jde z kopce a bla bla blá - typický příznak chronické kverulace.

Prosím Vás tedy, aby jste přestal reagovat na moje příspěvky. Myslete si laskavě svoje, já si o Vás myslím svoje taky. Stačí si kliknout na můj profil a zvolit si, že mě chcete ignorovat, stejně jako jsem to udělal já s Vámi. Obrázek
Naposledy editoval Cuba Libre dne 25.02.11 17:22 (Pá). Počet editací: 1x.
Obrázek uživatele
Cuba Libre

Odeslatod Galloway » 25.02.11 15:42 (Pá)

Pánové přestaňme se na fóru hádat. Pokud má někdo něco vůči jinému pisateli, prosím o řešení skrze soukromé zprávy. Chyby v mapách vždy byly a budou, bohužel s tím nelze dělat nic jiného než reportovat chybu přímo Navtequ, u map Atlas,Topo apod. přímo nám. Pěkný víkend všem Obrázek
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor

Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače