Jinak vám musím říct, že opravdu nebydlím ve vesnici, ale v největším městě v ČR. Tak zase můžete říkat, no jo, pražák, zase mu něco není recht

Věc se má tak: Garmin prodáváme stejně jako TT. U TT mě opravdu štvalo, že se jim pravidelně stávalo, že opravili chybu v mapě a další updatem ji tam zase vrátili zpět. A zákazníci nadávali, ne TT, ale nám. Garmin byl v tomhle o mnoho lepší, jenže od updatu 2011.30 to jde z kopce. Prostě chyba, kterou jsme například reportovali už cca rok a půl zpátky a která byla opravená ve verzi 2011.20 je zpátky již od verze 2011.30-32. Hned jak tato verze vyšla tak jsem psali report, že je to blbě, samozřejmě bez výsledku.
Předpokládal bych, že to probíhá tak, že na jedné straně mají balík dat od Navtequ a na druhé straně reporty chyb. A že někomu bude stát renomé Garminu za to, že to porovná a ověří si co a jak. No a to se neděje, nebo aspoň ne na 100%. Myslím, že by se měli vykašlat na updaty 4x ročně, bohatě by stačily dva, ale kvalitní.
P.S. Aby bylo jasno, já na Garmina nedám dopustit (mám 3790, GPSMap 62 a Edge 800), bohužel se ale v poslední době potýkám nejen s chybami v mapách, ale i s nespolehlivým hw. Třetí výměna 3790 a stále se kouše i po obnově všech dat a nedohrávání vlastního obsahu, to je dost blbý, nemyslíte?