Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 21.02.11 14:09 (Po)

3790 mám ode dne, kdy byl v čechách zahájen prodej. Bez problémů. Stále první kus, a funkční. Jediné problémy byly (s prvním firmwarem), že se občas nedal zapnout :) a člověk musel do toho zapínacího čudlu bušit kladivem.

Co se map týče - nevidím význam v hlášení do garminu. Hlašte je do navtequ.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 21.02.11 14:44 (Po)

Tragedie_v_JZD napsal:3790 mám ode dne....
Co se map týče - nevidím význam v hlášení do garminu. Hlašte je do navtequ.

No právě ten první kus byl taky OK. Nezamrzal, fungoval, ale pak jednoho dne prostě nešel zapnout a byl šlus. Ještě k předchozímu příspěvku - nepoužívám ho jako handsfree, takže tím to zamrzání nebude. Spíš se mi zdá, jestli to nedělá to ecoRoute HD čidlo, protože ten můj první kus jsem používal ještě bez něj.

Report chyb v mapách - z Navtequ mi ani neodpoví, z Garminu mi odpoví a už 2x se mi stalo, že mi napali, že mnou reportovaná chyba je v další verzi mapy opravená. Tak proto Garmin, věřím, že si to řeknou. Navíc co se týká nesmyslné navigace - občas to vede nelogicky ve městě silničkou sotva na auto a motorku a přitom je logické jet po hlavní - tak tam je potřeba psát to Garminu, aby si udělali pořádek Obrázek
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Garmin OC Letňany » 21.02.11 14:46 (Po)

EcoRoute HD za to nemůže - já jej používám právě s nuvi 3790 a až na občasné škobrtnutí hlasu u Elišky je vše OK
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Romstar » 21.02.11 15:12 (Po)

Chyby v mapách hlásím u Navteq a vždy mi hlásí kdy je oprava zanesena.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Garmin 3790 - problémy

Odeslatod Cuba Libre » 22.02.11 11:08 (Út)

Tak popíšu co mi dělá už v pořadí můj třetí kus 3790-ky: přijedu domů, vypnu zapalování a počkám až se vypne automaticky navigace a teprve pak vyndám z držáku (ověřený způsob jak mi blbne co nejméně). Ráno nastartuju a teprve pak vložím do držáku (také ověřený způsob jak se vyhnout chybám). Obvykle se normálně rozsvítí a v pohodě jede, ale tak 3x do týdne udělá to co dneska ráno - zůstane zhasnutá cca 1,5 minuty. Poté se sice rozsvítí, ale zůstane zaseknutá, nereaguje na dotyk ani se neposouvá mapa. Musím ručně restartovat, pak se chytne. Ale občas ještě zůstane v "noční" úrovni podsvícení, pak ji musím krátkým stiskem vypnout a zapnout, aby zareagovala a svítila normálně.
Konfigurace kterou používám: mapa 2011.20 + Adresy ČR1, POI vlastních mám relativně málo, navigaci používám na nejrychlejší trasu, nepoužívám handsfree funkci, ale mám připojeno ecoRoute HD čidlo. FW mám poslední 3.9 (aktualizace z továrně dodané verze 3.6), úpravu češtiny mám vlastní (pouze opravena úspora/spotřeba, měřidla/přístroje a dopravě/TMC).
Máte někdo podobně negativní zkušenosti? Protože já jsem jinak spokojenej a když zrovna funguje, odpustím jí i občasné nevykreslení mapy.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin 3790 - problémy

Odeslatod syko » 23.02.11 10:05 (St)

Skúste si mapu Atlas a adresy vymazať či sa chyba bude opakovať, nechajte tam iba mapu EU.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
syko
 
Příspěvků: 36
Registrace: 25.01.11 16:51 (Út)

Re: Garmin 3790 - problémy

Odeslatod Cuba Libre » 23.02.11 10:59 (St)

Atlas tam vůbec nemám, Adresy ČR1 jsem dohrával dodatečně, ale tuhle chybu to dělalo i před tím. Teď tam nasypu novou mapu NT2011.40 a uvidíme. Osobně si myslím, že to není mapou, spíš to vidím na komunikaci s ecoRoute HD čidlem. Ač nerad, nechám ho tak týden nepřipojené k navigaci a uvidím.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 3x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Honza » 24.02.11 11:08 (Čt)

U navigace 3760 po nahrání FW 3.90 to dělá zajímavé psí kusy. Po výpočtu ze zobrazované trasy vybíhají přímky do všech směrů a neustále se mění. Při vlastní navigaci už s tím problém není. V připojeném obrázku je to vidět. Říkám tomu laserová show. Dělá to jenom mně nebo i někomu dalšímu?
Honza
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Honza


nuvi 3760T
Honza
 
Příspěvků: 13
Registrace: 24.02.11 10:45 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Milhaus65 » 24.02.11 13:42 (Čt)

Ano , dělá to i mě na 3790. Včera jsem zkusil trasu Hodonín-Praha. Mapa 2011.40. Předtím ne.
Zůstala mi tam i chyby simulace jak jsem tu psal už od předšlé verze. Při simulaci na dálnici to skáče od 14-130 km/h. Jinde ne. Tohle je asi chyba fw.
Nuvi 3597 LTM
Magnetti Marelli RT6
Obrázek uživatele
Milhaus65
 
Příspěvků: 74
Registrace: 03.08.10 19:20 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Honza » 24.02.11 15:26 (Čt)

Ty šikmé čáry se projevují náhodně i v ostatních mapách. Ale zase alespoň opravili bluetooth, který ukončil spojení vždy po hovoru. A plynulý průjezd přes více bodů v naplánovaných trasách rovněž funguje.
Honza
Honza


nuvi 3760T
Honza
 
Příspěvků: 13
Registrace: 24.02.11 10:45 (Čt)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 5 návštevníků.