nicmene je pravda, ze napr. na 765 jsem zazil updaty ponekud castejsi ...
Cheetah007 napsal:....prijde mi to ze uz zadny novy nebude ztraceli by s nim jen cas zato TOPO jsou fajn.
LiborH napsal:Pokud si nekoupíš verzi LifeTime, tak máš nárok jen na jednu aktualizaci CN a to tuším 60 dní od prvního popojetí s navigací. Pokud máš LifeTime, tak máš CN snad navěky až do úhynu navigace.
Atlas, Adresy a TOPO Czech je u navigací distribuovaných oficiálníma kanálama přes Picodas standardem, pokud koupíš někde nějakou levnější (časté dovozy z Polska), tak máš smůlu a ty mapy si musíš dokoupit.
A Atlas bych nezavrhoval - po Evropě jezdím s CN, ale doma většinou s Atlasem nebo to střídám. Přijde mi, že Atlas zná některé zkratky a detaily lépe než CN, ale třeba je to jen dojem.
FW se aktualizuje dost sporadicky tak jednou za rok a furt je co vylepšovat.
LiborH napsal:Je pravda, že algoritmus navigace občas preferuje zkratku přes dva rohy po uličkách místo jedné křižovatky na hlavní. prostě podle výpočtu to ušetří 20 metrů nebo 3 sekundy. Tyhle zkratky většinou intuitivně odhalím a neposlechnu, ale některé zkratky jsou fakt pozitivní a protáhne mě místama, kam bych normálně ani nevjel a kromě nevšedního zážitku se občas ušetří i nějaká ta chvíle.
Garmin OC Letňany napsal:Cheetah007 napsal:....Rychlost se opravdu nedá srovnávat se staršími nuvi - jediné co mi trošku zatím vadí u evropské verze ROM je občasné zadrhávání hlasů jako Eliška a Šmirda..
Tragedie_v_JZD napsal:No, tvrdit, ze na radu 37xx je update jednou za rok, v realite, kdy je navigace na trhu pul roku a byly dva (mozna tri) updaty ..je ponekud odvazne...
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.