Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Romstar » 26.01.11 8:18 (St)

Zdravím, Adresy nejsou potřeba, protože CityNavigator obsahuje také Adresy a lépe zpracované.
Možná to je ten důvod proč se nezobrazují, já jsem do 37xx nahrával jen Topo a vše ok.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod monter » 26.01.11 8:46 (St)

Díky za radu. Adresy jsem odstranil. Před tím se mi po zapnutí navigace zobrazoval nápis Nelze odemknout mapy (všechny orig. koupené ) .Po kliknutí na OK vše fungovalo normálně. Teď se už tato hláška neobjevuje. Ještě jednou díky
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 26.01.11 14:33 (St)

takze nejaka mapa byla spatne zareigstrovana.. to mohly byt klidne ty adresy, pokud byly zaregistrovane se spatnym kodem, tak se opravdu nemusely zobrazovat v seznamu map.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod monter » 27.01.11 13:45 (Čt)

Tak po několika pokusech se mi podařilo chybu s Adresami odstranit. Příčinou bylo to, že jsem do nové 3790 nahrával Adresy, které jsem měl v MS odemčené již dříve (pro 760 ). Stáhnul jsem Adresy znovu a zaregistroval pro novou 3790 a vše již je OK.
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Romstar » 27.01.11 14:02 (Čt)

Zdravím, opakuji, že Adresy nemají v 37xx žádný smysl. Navteq je má lépe zpracováné tzn. jsou vždy na správné straně ulice a přesnější.
Pro starší modely jako je má 660tka jsou ovšem "k nezaplacení". Jen někdy musím zbytečně otáčet vozidlo, když je adresa na opačné straně vozovky. :-)
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod monter » 27.01.11 14:19 (Čt)

V mapě CN 2011 je chyba zrovna na příjezdové cestě k mému bydlišti ( cesta je znázorněna čárkovaně a proto mě to vede úplně na okolo ). Kvůli této blbé chybě jezdím často dle Atlasu kde tato chyba není. U CN musím mít povoleny nezpevněné silnice, aby mne to nevedlo na okolo a když to zapomenu přepnout tak mne to vede po polních cestách.
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Romstar » 27.01.11 14:48 (Čt)

Ale to nesouvisí z Adresami, časem jistě narazíte také na chyby v Atlasu.
Zaregistrujte se na http://www.navteq.com - Map reporter a chybu zašlete a do cca 6 měsíců ji opraví.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 27.01.11 23:10 (Čt)

Já bych za produktem Adresy CR dveře tak rychle nezavíral. V některý menších lokalitách mají Adresy oproti CNEU navrch a navíc se dočkáme další aktualizované verze.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cheetah007 » 02.02.11 2:17 (St)

Nevim jak je to u CN2011.30 ale ja jedu stale na verzi 10 parkrat se mi stalo ze CP/Orientacnich co v CN nebylo Adresy CR v1 pohodlne nasly takze pro jistotu je mam spolu s Atlas Czech 2010NT na karte a kdyz je problem prepnu se na ne.
Nekde snad na http://www.garmin.cz jsem cetl (ted to nenajdu..) ze u CN2011.30 je databaze CP totozna s tou co maji Adresy v1 takze ty se uz nemusi pouzivat/kupovat ale jak moc se tomu da verit nevim.
Tohle samo plati pouze pro pristroje rady 1xxx a snad i posledni,u 2xx/7xx je nutne pouzivat stale Adresy protoze to z CN nedokazi vycist,pokud se pletu tak nekdo znalejsi opravte.

Dal bych poprosil ohledne Garmin nüvi 37X0 (Blade) jaka je rychlost prekreslovani map a vypoctu trasy?
U me 1350 je prekreslovani....no neni to zadna tragedie ale nejrychlejsi take neni a je videt jak to po ctvercich doskkakuje v pripade 2D rezimu a obcas u zomu.
37x0 se myslim povedly kapacitni displej je take fajn ale co se krome funkci ktery tyto TOP modely oproti me 1350ce maji dale zmenilo? zajima me predevsim ta rychlost.
Hodlam v lete 1350 prodat ci nekomu v rodine prenechat a rad bychc vybavenou kvalitni navi od garmina a preevsim s aktivnim drzakem,mam koupit Blade nebo doporucite treba i levnejsi ze starsi rady 1xxx? Diky vsem.
Garmin nüvi 3790 nüMaps Lifetime / CN Europe NT 2012.20 / FW4.30 /
Cheetah007
 
Příspěvků: 54
Registrace: 01.07.10 0:47 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod LiborH » 03.02.11 1:03 (Čt)

Protože jsem se o víkendu vrátil z hor, kde jsem 3760T používal mimo jiné i pro navigaci v terénu na běžkách a lovení keší, přidám pár outdoorových postřehů:

1) Za deště a vánice to ani nevytahujte, protože dopadající kapky a vločky jsou vyhodnoceny jako dotyky mnoha prstů najednou a navigace neví, jak to zpracovat a tak raději nedělá nic.

2) Výdrž baterky je dost tragická zvláště v mraze. Je třeba přechovávat na těle a zapínat jen na zorientování na trase a hned vypnout. Pak to lze použít i na celodenní tůru ale nelze se spolehnout, že baterka neskončí už v poledne. Nouzové dobíjedlo je pak jistota.

3) Jinak s TOPO mapou (nejlépe bez DEM vrstvy) je to za vhodných povětrnostních podmínek velmi použitelné.
Obrázek uživatele
LiborH
 
Příspěvků: 42
Registrace: 20.09.10 23:20 (Po)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 3 návštevníci.