Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 08.01.11 21:36 (So)

Tak to záleží na vás, kterou klávesnici potřebujete. S českou si ale určitě vystačíte.

A JCV soubor začínající D128... není pro nuvi 3790. Pro tento typ je určen soubor JCV začínající D250...
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod rtreml » 09.01.11 1:01 (Ne)

Tak jsem provedl znova celou instalaci mapy a už se mi tam nahrál správný soubor D2504020C.JCV Teď vše šlape jak má,ještě jednou děkuji za snahu a trpělivost se mnou
Garmin 3490LMT
rtreml
 
Příspěvků: 33
Registrace: 12.12.10 13:52 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod vasek.ku » 19.01.11 21:10 (St)

Dobry den,mam 3790 a chtel bych se zeptat,zda ma nekdo podobne potize s 3790- Nezobrazuje se mi zaznam o projete trase behem jizdy.Musim restartovat GPS a pak je tam projeta trasa teprve videt.Ma nekdo podobny problem??
vasek.ku
 
Příspěvků: 6
Registrace: 19.01.11 21:04 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Garmin OC Letňany » 19.01.11 21:38 (St)

Jakou používáte verzi firmware?
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod vasek.ku » 20.01.11 18:42 (Čt)

pokud na to dobre koukam,tak mam 3.60- soft. a firm.gps 2.60 ...mam uplne nove GPS.to prvni jsem reklamoval,protoze mi mizela mapa a stejne tak jako u tohoto se pri jizde nezobrazovala projeta trasa.Musim restartovat GPS a pak je tam teprve cela projeta trasa videt... - setkal se s tim jeste nekdo??
vasek.ku
 
Příspěvků: 6
Registrace: 19.01.11 21:04 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Milan Blažek » 20.01.11 22:22 (Čt)

ahoj, přesně to co popisuješ mě děla 3790 také.
Milan Blažek
 
Příspěvků: 1
Registrace: 20.01.11 22:19 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod vasek.ku » 21.01.11 16:10 (Pá)

sice to nechci kvuli takove blbosti zase reklamovat,ale je videt,ze 3790 ma jeste docela pekne mouchy...tak jen doufam,ze to nejaky firmware vyresi a nebude to trvat 5 let :-).......jeste nekdo ma podobny problem??
vasek.ku
 
Příspěvků: 6
Registrace: 19.01.11 21:04 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod syko » 25.01.11 16:59 (Út)

vasek.ku napsal:pokud na to dobre koukam,tak mam 3.60- soft. a firm.gps 2.60 ...mam uplne nove GPS.to prvni jsem reklamoval,protoze mi mizela mapa a stejne tak jako u tohoto se pri jizde nezobrazovala projeta trasa.Musim restartovat GPS a pak je tam teprve cela projeta trasa videt... - setkal se s tim jeste nekdo??

K tomu track logu a nemas iba vypnute zobrazovanie prejdenej trasy?
Mne iba mapa mizne niekedy.
syko
 
Příspěvků: 36
Registrace: 25.01.11 16:51 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod vasek.ku » 25.01.11 18:12 (Út)

Ne ne,to je to prvni,co jsem zkousel zapinat a vypinat zobrazovani projete trasy. Je to zajimave.Od zacatku cesty to treba 30km zobrazuje a z niceho nic to prestane ukazovat a neukazuje dokud pristroj nerestartuju a pak to zase ukazuje dobre....
vasek.ku
 
Příspěvků: 6
Registrace: 19.01.11 21:04 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod monter » 25.01.11 19:40 (Út)

Jsem novým majitelem 3790 a neumím odstranit tento problém. Po stažení Adres do přístroje a přejmenování na img.
soubor ve složce Map vidím, ale v navigaci mezi mapami není. Co dělám špatně? Topo a Atlas bez problémů.
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 7 návštevníků.