Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.01.11 0:51 (St)

S novým fw jsem ještě plánovač tras v reálu nepoužil, ale "Jízda po zastávku" se zobrazuje pokud není aktivní navigace po trase, tedy pokud dojedete do cíle, ukončíte aktivní navigaci nebo trasu vůbec neaktivujete. Tato chyba je už od první verze firmware a Garminu už byla několikrát reportována. Stále se čeká na opravu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 05.01.11 0:53 (St)

nene. tazatel ma na mysli neco jineho. ze garmin totalne, ale totalne, zkonil navigaci na trase s vice body. ze uz to nefunguje tak jako driv.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.01.11 1:10 (St)

A co přesně tedy nefunguje? Můžete to nějak konkretizovat?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 05.01.11 1:15 (St)

uz jsem to tu psal pred pul rokem ... jde o to, ze driv (napr. v 765 apod.), kdyz mel clovek vice bodovou trasu, tak nuvi normalne navigoval do finalniho cile pres zadane body, s tim ze vzdalenost do cile ukazoval az do toho posledni finalniho.

37xx to ma ale cele dojebane. kdyz clovek vytvori vicebodoou trasu, tak to nejdriv naviguje do prvniho cile, s tim, ze to zobrazuje cas a vzdalenost do prvniho bodu. po jeho dosazeni navigace vypocita trasu do dalsiho bodu na trati, novy cas a novou vzdalenost a jede se dal. a obcas to neudela, a misto toho proste ukonci navigaci.

je zajimave, ze kdyz clovek udela to, ze zada navigaci do nejakeho cile, a potim do trasy prida bod primo z mapy (vyber "nastavit jako novy cil, nebo mezibod"), tak se to chova "postaru".

inu, garmin.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.01.11 1:20 (St)

To si pamatuji, ale jaký rozdíl je tedy mezi verzemi 3.60 a minulé 2.50? Cituji:

rtreml napsal:.. a pak se nastaví "Jízda po zastávku".(V předchozí verzi firmwaru to nedělalo)...
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 05.01.11 1:25 (St)

mam pocit, ze tim chce rict to, ze v nekterych mezibodech nenavaze a nezahaji navigaci do dalsiho bodu. coz me teda delal i stary firmware, a chova se mi to uplne stejne. nekdy to udela, nekdy ne.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.01.11 1:33 (St)

Budu se musel přinutit jezdit po plánovaných trasách. Teď jsem zkusil simulaci po trase se 4 body a vzdálenost se mi po celou dobu trasy zobrazovala vždy až k cílovému (poslednímu) bodu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 05.01.11 1:36 (St)

zajimave :) a planoval jsi to normalne v editoru tras v nuvim?
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.01.11 1:42 (St)

Jinej ani nemám k dispozici. Naklepal jsem start, pak další bod o cca 400 metrů dál, další cca o kilometr dál a cílový bod, který je od startu vzdálen 2,4 km. Zapnul simulaci, přesunul pozici na start, vybral trasu, zvolil cílový bod a vzdálenost mi to hned na začátku ukázalo až do cíle.

Edit: Ještě jsem zkusil zobrazit vzdálenost k průjezdnímu bodu (nová vychytávka od fw.360), ale ta je naprosto stejná jako k cílovému bodu, což mě dost překvapuje.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod rtreml » 05.01.11 17:30 (St)

Zdravím,konkrétně se jedná o to , že když si v plánovači tras vytvořím trasu (nejdříve 4 průjezdné body a pak cíl nebo obráceně)dám "Jet!" , nabídne mi první průjezdný bod,dám "Spustit"(pokud bych dal "cíl",tak mě to vede mimo mé body),přijedu k prvnímu bodu-navigace nahlásí ,že jsme v cíli,nastaví se druhý bod,přijedu k druhému,navigace zahlásí ,že jsme v cíli a hláška"Jízda po zastávku".Dělá to pokaždé u druhého průjezdního bodu.Lze vrátit firmware zpátky na 2.50? Kde ho stáhnu a jakse minulá verze instaluje? Dík za odpověď
Garmin 3490LMT
rtreml
 
Příspěvků: 33
Registrace: 12.12.10 13:52 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.