Stránka 37 z 87

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 01.12.10 19:13 (St)
od Mirdam
Problémy s mapu se týkají pouze řady 7xx. U nových navigací je vše v pořádku.
Zkoušel jsi tu Porubu ze strany2, jesli tam 2011.30 zobrazuje jízdní pruhy?

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 2:53 (Čt)
od Path
Garmin OC Letňany napsal:
Path napsal:Které ikony máte na mysli? Ty modré?

Ano, ty modré jsem nikde nenašel, ale pravda, že jsem to zatím moc nestudoval.. Začaly vánoce a od rána jsem se na krámě ještě pořádně nezastavil.


Opravdu, nová verze 3.60 tyto ikony nezobrazuje (takže byly vidět jen ve verzi 3.19 Beta). Přesto z betaverze nějaká funkcionalita zůstala, např. výpočet trasy na dotaz a různobarevné zobrazení navržené trasy podle typu výpočtu.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 14:46 (Čt)
od Fyla
Prave jsem s 3790 zprovoznil EcoRoute HD a funguje na vybornou. Uz se tesim, az to vyzkousim v ostrem provozu.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 17:29 (Čt)
od VirtualCZ
Popravdě na EcoRoute HD mám takový rozporuplný názor. Na spotřebu je výborná ta standardní aplikace (zadávání natočených l na benzínce), ekorádce mě nejvíc miloval při 90km/h na tempomat (s čidlem by možná někdo mohl jezdit s lehčí nohou, nevím), takže snad ten výpis chyb a napětí baterie bych považoval za užitečné informace... a možná jen nemám dostatek informací, co to umí.

EDIT: Jak je to s "pathovou" češtinou 2.06? Jsou už zaneseny v novém fw? Nevšimnul jsem si, jestli se v 3.60 změnil jazykový soubor...

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 17:41 (Čt)
od Path
Nejdřív musím dodělat program na flashování fw a pak se snad dostanu k aktualizaci češtiny pro 3790. Jsem teď hodně vytížen a času na hrátky s Garminem minimálně.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 18:34 (Čt)
od VirtualCZ
Path napsal:...času na hrátky s Garminem minimálně.

I tak je tu věcí "made by path" dost, nezbývá než smeknout a děkovat Obrázek
Jinak já myslel, že se v tom vlákně někdy v létě psalo o odeslání na "oficiální místa", ty neoficiální produkty jsou opravdu většinou lepší (rozmanitá čeština u hlasů atd.), a třeba "jízda po zastávka" je docela ostuda...Obrázek
Lze tedy češtinu 2.06 použít i k fw 3.60?

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 20:11 (Čt)
od mlog
Tak jsem dnes do Nuvi 3790 s novým firmwarem (3.60) poprvé po změně firmwaru zkusil naplánovat trasu. Zkoušel jsem to se simulátorem, bez simulátoru, s nastavením výpočtu na dotaz, i s nastavením na rychlejší čas, ale vždy se stejným výsledkem.
Nastavím si body, pojmenuju trasu a v okamžiku, kdy trasu začne počítat, tak se navigace vypne. S předchozí verzí firmware to fungovalo bez problémů, trasy jsem hodně využíval. Tak nevím.
Má někdo stejný problém?

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 21:07 (Čt)
od Path
VirtualCZ napsal:Lze tedy češtinu 2.06 použít i k fw 3.60?


Určitě ano, je tam jen pár nutných korekcí, které nejsou tak na ráně. Jízdu po "zastávka" budeme reportovat znovu. Tak dlouho, dokud to Garmin nenapraví. Úspěch bylo už jen to, že Garmin po dlouhé době akceptoval návrh na změnu stavových hlášení pro češtinu v systémovém pruhu (dlouhodobě avizovaný výpočet mezi nimi).

mlog napsal:Nastavím si body, pojmenuju trasu a v okamžiku, kdy trasu začne počítat, tak se navigace vypne


U mě je to OK. HW reset jste zkoušel?

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 21:42 (Čt)
od mlog
To Path:
Nezkoušel. Vyzkoušel jsem to až teď po vaší odpovědi (a poté, co jsem našel postup a úspěšně ho asi na po patnácté zrealizoval).
Jako vždy, vaše rada se ukázala být správnou. Přestože mám s navigacemi od Garminu už docela dost zkušeností, nějak mi to nedocvaklo. Díky.
Ale stejně mi přijde divný, že po změně firmwaru musím s přístrojem provádět takovéhle psí kusy, aby byl opět plně funkční...

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

OdeslatOdesláno: 02.12.10 22:47 (Čt)
od Fyla
VirtualCZ napsal:Popravdě na EcoRoute HD mám takový rozporuplný názor.

Uvidim v praxi, ale neberu to jako "prudici krabicku", abych jezdil ekonomicky. Hlavni vyhodu vidim ve statistikach zalozenych na realnych datech z motoru. Pocita to uhlikovou stopu a pri zadani udaju o tankovani i realnou cenu projeteho paliva v aktualni okamzik. A bavi me zobrazeni ruznych udaju (vcetne tlaku turba, vytizeni motoru, teplotu nasavaneho vzduchu, chladici kapaliny...) v realnem case... Navic to vypada, ze to proste funguje - mel jsem strach, ze bude problem s parovanim pri zapinani. Ale v pohode.