Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Mirdam » 01.12.10 19:13 (St)

Problémy s mapu se týkají pouze řady 7xx. U nových navigací je vše v pořádku.
Zkoušel jsi tu Porubu ze strany2, jesli tam 2011.30 zobrazuje jízdní pruhy?
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 02.12.10 2:53 (Čt)

Garmin OC Letňany napsal:
Path napsal:Které ikony máte na mysli? Ty modré?

Ano, ty modré jsem nikde nenašel, ale pravda, že jsem to zatím moc nestudoval.. Začaly vánoce a od rána jsem se na krámě ještě pořádně nezastavil.


Opravdu, nová verze 3.60 tyto ikony nezobrazuje (takže byly vidět jen ve verzi 3.19 Beta). Přesto z betaverze nějaká funkcionalita zůstala, např. výpočet trasy na dotaz a různobarevné zobrazení navržené trasy podle typu výpočtu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Fyla » 02.12.10 14:46 (Čt)

Prave jsem s 3790 zprovoznil EcoRoute HD a funguje na vybornou. Uz se tesim, az to vyzkousim v ostrem provozu.
Fyla
 
Příspěvků: 15
Registrace: 03.11.10 15:18 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod VirtualCZ » 02.12.10 17:29 (Čt)

Popravdě na EcoRoute HD mám takový rozporuplný názor. Na spotřebu je výborná ta standardní aplikace (zadávání natočených l na benzínce), ekorádce mě nejvíc miloval při 90km/h na tempomat (s čidlem by možná někdo mohl jezdit s lehčí nohou, nevím), takže snad ten výpis chyb a napětí baterie bych považoval za užitečné informace... a možná jen nemám dostatek informací, co to umí.

EDIT: Jak je to s "pathovou" češtinou 2.06? Jsou už zaneseny v novém fw? Nevšimnul jsem si, jestli se v 3.60 změnil jazykový soubor...
Blade 3760 LT
VirtualCZ
 
Příspěvků: 58
Registrace: 11.03.08 17:05 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 02.12.10 17:41 (Čt)

Nejdřív musím dodělat program na flashování fw a pak se snad dostanu k aktualizaci češtiny pro 3790. Jsem teď hodně vytížen a času na hrátky s Garminem minimálně.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod VirtualCZ » 02.12.10 18:34 (Čt)

Path napsal:...času na hrátky s Garminem minimálně.

I tak je tu věcí "made by path" dost, nezbývá než smeknout a děkovat Obrázek
Jinak já myslel, že se v tom vlákně někdy v létě psalo o odeslání na "oficiální místa", ty neoficiální produkty jsou opravdu většinou lepší (rozmanitá čeština u hlasů atd.), a třeba "jízda po zastávka" je docela ostuda...Obrázek
Lze tedy češtinu 2.06 použít i k fw 3.60?
Blade 3760 LT
VirtualCZ
 
Příspěvků: 58
Registrace: 11.03.08 17:05 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mlog » 02.12.10 20:11 (Čt)

Tak jsem dnes do Nuvi 3790 s novým firmwarem (3.60) poprvé po změně firmwaru zkusil naplánovat trasu. Zkoušel jsem to se simulátorem, bez simulátoru, s nastavením výpočtu na dotaz, i s nastavením na rychlejší čas, ale vždy se stejným výsledkem.
Nastavím si body, pojmenuju trasu a v okamžiku, kdy trasu začne počítat, tak se navigace vypne. S předchozí verzí firmware to fungovalo bez problémů, trasy jsem hodně využíval. Tak nevím.
Má někdo stejný problém?
mlog
 
Příspěvků: 21
Registrace: 08.11.10 21:57 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 02.12.10 21:07 (Čt)

VirtualCZ napsal:Lze tedy češtinu 2.06 použít i k fw 3.60?


Určitě ano, je tam jen pár nutných korekcí, které nejsou tak na ráně. Jízdu po "zastávka" budeme reportovat znovu. Tak dlouho, dokud to Garmin nenapraví. Úspěch bylo už jen to, že Garmin po dlouhé době akceptoval návrh na změnu stavových hlášení pro češtinu v systémovém pruhu (dlouhodobě avizovaný výpočet mezi nimi).

mlog napsal:Nastavím si body, pojmenuju trasu a v okamžiku, kdy trasu začne počítat, tak se navigace vypne


U mě je to OK. HW reset jste zkoušel?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mlog » 02.12.10 21:42 (Čt)

To Path:
Nezkoušel. Vyzkoušel jsem to až teď po vaší odpovědi (a poté, co jsem našel postup a úspěšně ho asi na po patnácté zrealizoval).
Jako vždy, vaše rada se ukázala být správnou. Přestože mám s navigacemi od Garminu už docela dost zkušeností, nějak mi to nedocvaklo. Díky.
Ale stejně mi přijde divný, že po změně firmwaru musím s přístrojem provádět takovéhle psí kusy, aby byl opět plně funkční...
mlog
 
Příspěvků: 21
Registrace: 08.11.10 21:57 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Fyla » 02.12.10 22:47 (Čt)

VirtualCZ napsal:Popravdě na EcoRoute HD mám takový rozporuplný názor.

Uvidim v praxi, ale neberu to jako "prudici krabicku", abych jezdil ekonomicky. Hlavni vyhodu vidim ve statistikach zalozenych na realnych datech z motoru. Pocita to uhlikovou stopu a pri zadani udaju o tankovani i realnou cenu projeteho paliva v aktualni okamzik. A bavi me zobrazeni ruznych udaju (vcetne tlaku turba, vytizeni motoru, teplotu nasavaneho vzduchu, chladici kapaliny...) v realnem case... Navic to vypada, ze to proste funguje - mel jsem strach, ze bude problem s parovanim pri zapinani. Ale v pohode.
Fyla
 
Příspěvků: 15
Registrace: 03.11.10 15:18 (St)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 5 návštevníků.