Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 08.10.10 16:53 (Pá)

Zatím nosím nüvi 3790 volně v tašce bez obalu, protože není k dispozici originální obal (i když Garmin.sk ho má Obrázek ) a zatím drží v pohodě. Stejným způsobem jsem měl nalepenou fólii na obyčejném mobilu Nokia 6303 a nosil ho rok v kapse. Po tom roce se začla posunovat po displeji, ALE - opravdu po roce a nošením v kapse, kde se telefon pořád šoupe. Navíc to byla fólie čirá a já jí samozřejmě pořád otíral a tím jsem asi přispěl k tomu, že začala ztrácet náboj. Drží totiž pouze staticky, žádné lepidlo neobsahuje.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 08.10.10 16:55 (Pá)

Osobně nejsem příznivcem fólií na jakémkoli zařízení, ale pokud bude mechanicky odolná, pak i cena je lidová. V každém případě díky za tip.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Garmin OC Letňany » 08.10.10 17:10 (Pá)

Cuba Libre napsal:v tašce bez obalu, protože není k dispozici originální obal


Originál obal prodáváme skoro měsíc a skladem je na prodejně pořád..
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Garmin OC Letňany » 08.10.10 17:18 (Pá)

Cuba Libre napsal:
Garmin OC Letňany napsal:...rychlost vozu (v jednou menu to funguje i v tunelu)...

Znamená to tedy, že vylepšuje simulaci jízdy v tunelu, když má informaci o rychlosti přímo z diagnostické zásuvky? T.j. když v tunelu zastavím, zastaví se i posun mapy?


V tunelu jsem s tím jel zatím jen jednou v docela rušném provozu a neměl jsem odvahu zcela zastavit.. V menu s ciferníky jsem ale pozoroval, že když spomalím a zase zrychlím tak se to projeví na ukazateli rychlosti (ukazuje stejně jako tachometr). V zobrazení s mapou, ale svítila konstantní rychlost která byla při vjezdu do tunelu. Nestačil jsem si všimnout jak se chová kurzor... Při další příležitosti zkusím zastavit a dám vědět jak se to chová..
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod blu.ray » 08.10.10 19:29 (Pá)

Já na své nuvi 755 T mám "Professionál" Screen Guard za 69 Kč a jsem maximálně spokojen
G 755T
blu.ray
 
Příspěvků: 20
Registrace: 02.01.09 14:37 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 11.10.10 15:24 (Po)

Garmin OC Letňany napsal:Originál obal prodáváme skoro měsíc a skladem je na prodejně pořád..

Je to tenhle 010-11478-04 ??
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod VirtualCZ » 12.10.10 12:48 (Út)

Tohle pouzdro používám a za sebe mohu doporučit...
Blade 3760 LT
VirtualCZ
 
Příspěvků: 58
Registrace: 11.03.08 17:05 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod miraart » 16.10.10 19:59 (So)

Omlouvám se za moji natvrdlost, ale jde ovládat anglicky tuto navigaci i v českých městech? Např. v Praze nebo v Brně. Nebo to funguje jenom v západní Evropě? A když to nefunguje u nás v ČR, tak má cenu 3790 nebo stačí 3760, když potřebuji navigaci jen v ČR? Díky
miraart
 
Příspěvků: 16
Registrace: 16.10.10 19:56 (So)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 17.10.10 4:07 (Ne)

Myslíte hlasové ovládání? Ono je v podstatě jedno jestli se jedná o hlasové nebo dotykové ovládání. S územím, kde se pohybujete to nemá vůbec nic společného.

U hlasového ovládání není podporována čeština a tedy pokud chcete navigaci ovládat hlasem, musíte povely vyslovovat v jiném jazyce, např. anglicky.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod miraart » 17.10.10 9:39 (Ne)

Děkuji, ale vzhledem k odpovědi kterou jsem předtím dostal: „ovládáni hlasem ujde ale je pouze v angličtině a jen pro některé země“ a právě to „jen pro některé země“ je ten můj problém. Bohužel nemám možnost to vyzkoušet (100km) a tak nákup jen přes internet. A proto i ten dotaz na 3760 nebo 3790.
miraart
 
Příspěvků: 16
Registrace: 16.10.10 19:56 (So)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.