Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.08.10 17:36 (Čt)

Tragedie_v_JZD napsal:jaky soubor? ja osobne teda pouzivam navigaci kazdy den na popojizdeni a velikost dat je 117 kB. a podle garminu se z techto dat opravdu data posilaji smerem do garminu, k dalsimu zpracovani.

ten 120MB soubor do toho pocitat nemuzes. ten se nemeni, je soucasni city navigatoru a nejspis se bude menit jen s aktualizaci city navu.


Asi to bude tak, jak píšete. Podle všeho je soubor D233000.db opravdu statický. Na první pohled to ale vypadá tak, že myTrends využívá pre.db, feedback pro POI soubor local_poi.db, ecoRoute mlg_history.db a trafficTrends soubor D233000.db. V definici xml se pro trafficTrends uvádí identifikátor HTF, který ale nikde nevidím.

Přesně která data vám tečou do Garminu? Výměnu dat nemohu na zápůjčce provést :(
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 05.08.10 17:40 (Čt)

Tak to netusim .. ale piste to garmin, kdyz jsem to pres mydashboard nebo jak se to jmenuje, zkusil snychrozivat... zada si tam o separatni povoleni... Mozna data z mytrends nebo tak neco, ktera vypublikuje formou traffictrends pri nejake aktualizaci? .)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Milhaus65 » 10.08.10 21:08 (Út)

Zdravím,
V 3790T mám v menu a v přístroji předehrány (asi) bezpečnostní kamery Garmin. K nik jsem si dohrál z POI mobilní radary. Na dohrané mě to upozorňuje zvukem i nápisem na obrazovce.
Jak jsou časté-husté kamery od Garminu , jak se hlásí ? Obsahují jaké kamery popř. usekovky atd ?
Jinak jsem zjistil, že pokud jsou dohrané k původním další , tak zlobí zapínání. Chce to chvili na to přijít, pořád se to vypíná. Bylo to i v původní i v nové verzi fw.
Kde se v přistroji nacházi pls dohrané kamery ? pro případ je chtít smazat.
Děkuji
Nuvi 3597 LTM
Magnetti Marelli RT6
Obrázek uživatele
Milhaus65
 
Příspěvků: 74
Registrace: 03.08.10 19:20 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 11.08.10 12:38 (St)

Nevíte zda podporuje ecoRoute HD čidlo? Picodas sice uvádí, že jo, ale na Garmin.com o tom nikde nic není a u čidla není řada 37xx uvedena v podporovaných.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 11.08.10 12:46 (St)

Ano.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 11.08.10 17:28 (St)

Tragedie_v_JZD napsal:Ano.

Hmm...to jsem zvědavej, protože při aktualizacích např. u 1390 se vesele stahuje i databáze chybových kódů pro ecoRoute HD, v menu má Připojit HD čidlo, ale u 37xx jsem nic takového nezaznamenal. Tak budu věřit a doufat Obrázek
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 11.08.10 17:33 (St)

Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Milhaus65 » 11.08.10 20:16 (St)

Zkuste mi pls odpovědět co jsem napsal o pár příspěvků hore...
Nuvi 3597 LTM
Magnetti Marelli RT6
Obrázek uživatele
Milhaus65
 
Příspěvků: 74
Registrace: 03.08.10 19:20 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 12.08.10 10:15 (Čt)

Tragedie_v_JZD napsal:http://press.garmin.cz/cz/tiskove-zpravy/kveten-2010/garmin-nuevi-3790-odstartoval-novou-eru-automobilovych-navigaci.html

Zde jest tiskovka k uvedeni 3790ek.

No právě, je to jen a jen v tiskovce Picodasu, nikde jinde jsem o tom nic nenašel Obrázek
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 12.08.10 10:21 (Čt)

Milhaus65 napsal:Zdravím,
Kde se v přistroji nacházi pls dohrané kamery ? pro případ je chtít smazat.
Děkuji

Kamery z POI.cz se nacházejí ve složce POI jako poi.gpi . Pokud si ale nahrával všechny POI najednou, jsou všechny v tomhle souboru. Proto musíš nahrát ostatní POI samostatně a pak si soubor třeba přejmenovat na mojepoi.gpi a pak nahrát samostatně radary (ty si taky můžeš přejmenovat jak chceš). Jinak potvrzuju, že to blbne, nastavím si uživatelský a samo se to přepíná do těch předinstalovaných.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.