Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 22.07.10 12:56 (Čt)

3790 koupena v cechach, necelych 8 giga.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Romstar » 22.07.10 13:19 (Čt)

Zdravím, někde jsem četl, že 3760tka má vnitřní paměť 2GB volal jsem do Garmin.cz a údajně má 3760 4GB na rozdíl od 3790 která má výše zmíněnou 8GB.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 22.07.10 13:50 (Čt)

Záleží i na Part Number. Verze 3760 EE, kterou jsem měl zapůjčenou a o níž jsem v úvodu psal má pouze 2GB.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 23.07.10 11:38 (Pá)

Romstar napsal:Zdravím, někde jsem četl, že 3760tka má vnitřní paměť 2GB volal jsem do Garmin.cz a údajně má 3760 4GB na rozdíl od 3790 která má výše zmíněnou 8GB.

Mám 3790, vnitřní paměť je sice 8GB, ale po doinstalování Adres CR1 a Topo Czech 3.1 PRO zbývá volného místa jen okolo 2GB.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 23.07.10 12:03 (Pá)

Tragedie_v_JZD napsal:Zkousel uz nekdo, jak dlouho vydrzi navigace v tom rezimu "soft-vypnuti" ? me v nem dneska vydrzela vic jak 24 hodin... coz je docela pozitivni featura . :)

Jj, taky mi vydržela do rána. Co ale postrádám je po vypnutí zapalování hlášku na displeji "Vypnout" jako má 1350 a taky rychlý přístup do podsvícení přes zapínací tlačítko. No a taky se občas nezapne automaticky po vložení do držáku v autě. A už se i kousla při připojení k PC. No, uvidíme až uvolní další fw, protože jinak je to nejlepší navigace co jsem kdy měl. A že jsem jich měl dost :-)
Posuďte sami Obrázek : Mio C510; TomTom 910, 950; Navigon 8110, 7310, 8410; Garmin 765, 1350, 1690)
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 23.07.10 12:07 (Pá)

Ehm. jak by po vypnuti zapalovani mozhla zobrazovat nejakou hlasku? jak navigace pozna, ze bylo vypnute zapalovani? Jinak, kdyz dojde k preruseni zdroje externi energie, tak se samozrejme zepta...

Jj.. obcas se ji povede "vypnout" tak, ze jeji zapnuti zabere trosku casu .. mam pocit, ze se to stava, kdyz k tomu softvypnuti dojde jeste v drzaku ... kdyz anvigaci vypinam az po vyjmuti z drzaku, tak po zasazeni do nej dojde k okamzite aktivaci, ani ji neni treba odemykat.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 23.07.10 13:17 (Pá)

Cuba Libre napsal:Co ale postrádám je po vypnutí zapalování hlášku na displeji "Vypnout" jako má 1350 a taky rychlý přístup do podsvícení přes zapínací tlačítko.


Záleží, jestli se po vypnutí zapalování se automaticky odpojí i samotná zásuvka. Pro úplné vypnutí přístroje stačí přidržet zapínací tlačítko na cca 5 sekund, pak vyskočí hláška "Vypnout zařízení?".
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Cuba Libre » 23.07.10 13:55 (Pá)

Jj, zásuvka se vypne, 3790 pak napíše klasickou hlášku, že se po xx vteřinách vypne a "Opustit", ale 1350 tam měla ještě hezky "Vypnout" (respektive Výkon vypnut Obrázek ), tady musím buďto počkat nebo stisknout vypínací tlačítko. Jinak používám zatím jenom uspání krátkým stiskem, dlouhý stisk pro úplné vypnutí skoro nepoužívám, není potřeba, když se jezdí denně.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Pitrs81 » 01.08.10 14:04 (Ne)

Mám otázku. Chci prodat svou 1490T a koupit 3760T.

1490ku jsem koupil včetně Lifetime, ale jestě jsem ten Lifetime kupon nepoužil ani nezaregistroval. Prostě mám neseškrtanou aktivační kartu. No a tak bych chtěl 1490ku prodat bez lifetimu a nechat si ho a aktivovat ho až s 3760T, kterou už koupím bez lifetimu. Půjde to tak, není ten lifetime nějak spojenej s tím zařízením se kterým jsem ho pořídil?
Pitrs81
 
Příspěvků: 33
Registrace: 22.04.10 11:28 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.08.10 14:13 (Ne)

nemel by byt.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.