- Navigaci jsem si zaregistroval podle manuálu na víku na krabici. byly mi vygenerovány klíče pro budoucí aktualizaci map.
. dokonce jsem si vytvořil účet na http://my.garmin.com, ale podařilo se mi pouze aktualizovat software navigace
- Chtěl jsem si mapy aktualizovat, ale nabízí mi to pouze ke stažení mapu evropy na vyzkoušení, ale mapové podklady tam pro ČR nebyli. je to tím že v navigaci jsou nejnovější.
- Další dotaz mám ohedně použití karty, koupil jsem si 2GB, ale ani v dokumentaci není kapacita napsaná, pouze že nabijení navigace trvá 4 hod. Nevíte zda by tam fungovala např. 4 GB.
- Má někgo návod v CZ jak postupovat při aktualizaci mapových podkladů a turistických map.
jinak jsem velice spokojen s touto navigací, protože hlavní tahy znám a vždy potřebuji pouze pomoci v centrech měst a to navigace dokáže v pohodě. Dokonce když jsem si naplánoval informace o vozidle a spotřebě, tak po ujetí určitých km a propočítání spotřeby jsem měl spotřebu 6,22 lit / 100 km a GPS navigace to vypočítala na 6,3 lit / 100 km, tak docela přestnost