Stránka 1 z 1

Garmin 760 Loading Maps

OdeslatOdesláno: 18.04.10 16:04 (Ne)
od spidercek
Zdravim vsechny privrzence tehle znacky. Mam jeden problem. Pri zapnuti garminu nabehne vsechno jak ma ale jak se objevi Loading Maps tak se pristroj vypne. Zkousel jsem i to ze drzim prst na obrazovce v pravem dolnim rohu a zapnu ale zase to prijde po Loading Maps a klekne. Proste bud to nevim resetnout co je taky mozne tak jestli ma nekdo podrobnej navod uvitam a jestli nekdo zazil tuhle vec at poradi pls. Byl tam posledni FW. Cestuji pristi tyden do Srbska a bez garminu jsem v pr.....:)

Dekuji predem za pomoc

Re: Garmin 760 Loading Maps

OdeslatOdesláno: 19.04.10 10:33 (Po)
od kamarad
Zapni ho a drž zapínací šoupátko v poloze zapnuto 8-10 sek, než displej zhasne. Tím by se měl Garmin resetovat.

Re: Garmin 760 Loading Maps

OdeslatOdesláno: 19.04.10 16:21 (Po)
od spidercek
Zkousel jsem ale nepomaha. Jednou se me podarilo spustit okno s lupou a mapou a potom zase nic:(( Jak ma udeal ten hard reset?? Co ma presne mackat a jak dloho??

Dik

Re: Garmin 760 Loading Maps

OdeslatOdesláno: 19.04.10 17:38 (Po)
od mr.mates
Zkus ten vypínač držet v zapnuté poloze delší dobu - cca 30 sec až 2 minuty. Taky se mi to jednou stalo u 765 a držel jsem to hodně dlouho. Pak se to resetlo a šlape v pohodě dál.

Re: Garmin 760 Loading Maps

OdeslatOdesláno: 20.04.10 9:38 (Út)
od eidz
Ehm a máš navigaci plně nabitou? Nebo ji máš zapnutou v aktivním držáku (napájení 12V z vozu) a při loading maps to klekne?

Re: Garmin 760 Loading Maps

OdeslatOdesláno: 20.04.10 13:57 (Út)
od spidercek
mr.mates vyzkousim a dam vedet. Uz jsem z toho mimo. A eidz jj, mam nabitou. Sice ne v aute ale normalne na nabijecce usb. Ma jeden amper. Nabiji., no a pri loading maps umre:(

Re: Garmin 760 Loading Maps

OdeslatOdesláno: 21.04.10 0:03 (St)
od spidercek
hotovo, na jinem foru poradili jak nakopnout a uz to vali.i tak dik