JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod lebka75 » 31.01.11 21:41 (Po)

jel jsem tam minulý týden a ukazovalo mi to, že jedu mimo silnici, tak nevím, při napíchnutí navigace mi to ukazuje, že je vše aktualní, dodávám že mám tuto mapu -- City Navigator Europe NT 2010.30
CN Europe NT 2013.10 3D, ATLAS Czech 2012 NT 3D a Adresy CR v2
Obrázek uživatele
lebka75
 
Příspěvků: 47
Registrace: 19.03.10 20:31 (Pá)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 31.01.11 22:00 (Po)

to by me zajimalo, jakou aktualizaci jste si stahl. garminy znaji prazsky okruh od lonskeho jara.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod W-Sally » 01.02.11 7:16 (Út)

Tak nevím. Od loňského ledna (2010) co mám LIFETIME používám pouze "Evropu" a na ATLAS jsem zapomněl. Pokud jsem jel z Brna do Plzně, GPS mě stále navigovala na Pražský okruh a byl tam velice přesně vykreslen. Bez problémů mě tato mapa navigovala přes Maďarsko, Srbsko, FYROM, v Řecku. I v těch nejmenších pr......ích. Nemám s mapou problémy. Takže jen jestli ten problém nebude někde mezi sedačkou řidiče a GPS :)Obrázek
W-Sally
 
Příspěvků: 25
Registrace: 27.02.09 10:08 (Pá)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.02.11 11:39 (Út)

lebka75 napsal:jel jsem tam minulý týden a ukazovalo mi to, že jedu mimo silnici, tak nevím, při napíchnutí navigace mi to ukazuje, že je vše aktualní, dodávám že mám tuto mapu -- City Navigator Europe NT 2010.30


Pane boze. Mapa 2010.3 opravdu okruh mit nebude. Vzdyt ta mapa vysla nekdy v prosinci 2009, cili v dobe, kdy do okruhu jeste zbyvaly 4 mesice (podle puvodnich planu) a 10 mesicu (podle konecnych planu).

To je, jako bych mapu z roku 1950 kritizoval jako spatnou, protoze v sobe nema dalnici D8.

a pokud jste se nahodou jen upsal, a mel jste na mysli mapu 2011.3, tak vas ujistuji, ze prazsky okruh je zakreslen uz od 2011.1 a v mape 2011.3 je take. a problem je nekde jinde, nez v mape.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod mlog » 01.02.11 12:18 (Út)

to lebka75:
Musím se přidat k obhájcům mapy CNEU. Okruh tam opravdu je už od verze 2011.1, protože původní termín otevření měl být duben. V dalších verzích tam samozřejmě zůstal, včetně té poslední. V českých mapách ani ve verzi 2010 okruh není. Tedy v Topo mapě je sice naznačen, ale to je vše...
Takže problém navigování po poli bych spíš viděl v tom, že je současně aktivní Atlas Czech v té verzi, kterou máte. Když to tak udělám ve své navigaci, Pražský okruh se mi taky neukáže, protože Atlas Czech se mi v navigaci zobrazuje jako první vrstva a i když je pod ním aktivní CNEU, který okruh má, tak na mapě je prostě jenom to "pole". Zkuste si to zkontrolovat.
(Jinak pokud máte opravdu verzi 2010.3, tak tam zcela určitě okruh není)
mlog
 
Příspěvků: 21
Registrace: 08.11.10 21:57 (Po)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod freewall » 01.02.11 16:08 (Út)

Jen malinko do mlýna :)))) - nevím, která verze, ale je možná to bude už rok, co mne CNEU naváděl na okruh a končilo to u zábran, protože most ještě nebyl dostavěn. Prostě okruh byl v CNEU ještě před otevřením.

A tady ty různé uváděné verze 3, 4 ap jsou podle mne ještě nějaké RC verze, zatím vždy ofiko verze byly v názvech na celé desítky, před minulé edice byly mapy "a", "b", "c" a mezi vydáním byli třeba také jen 3 dny, ale klasický "my garmin" v lifetime tyhle verzičky vůbec nenabízel. I teď mi hlásí, že mám mapy aktuální, takže si říkám "vyděržať pioněr" - nějaké ty nové silničky někde na Kypru zrovna ted nepotřebuji )))))
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.02.11 16:33 (Út)

ach jo .. a o cem tu plho mluvime celou dobu?

ty ruzne verze .1, .2, .3 nejsou zadne beta verze. to jsou uplne normalni verze, jen ne kazdymu (vcetne me) se chce za kazdou verzi psat nulu.

takze specialne pro vas - verzi .1 chapejte jako verzi 2011.10, verzi .2 jako 2011.20 a verzi .3 jako verzi 2011.30.

krom toho nyni existuje verze 2011.32, ktera take neni zadnou betaverzi. (a v lifetimu, jen tak na okraj, je)

a co vim, tak i verze a, b, c byly loni v lifetimu normalne dostupne po tu dobu, nez byly nahrazeny novejsi.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod freewall » 01.02.11 22:24 (Út)

... jen tak na okraj..... lifetime píše to, co jsem psal a jinak já ti tvojí pravdu vyvracet nebudu. A jinak bylo tedy aktualizací třeba v loňském roce (to jak byly ty "a", "b" a "c"). Garmin garantuje 4x ročně a že by garminové byli takoví dobrodinci a nabízeli třeba 7 aktualizací normálně?
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 02.02.11 1:55 (St)

jedna vec je, co pise lifetime, a druha vec je , co ti nabidne.

a stejne jako nyni verze .32, ktera vysla tesne po verzi .30, tak loni verze a, b, c, ktere taky vyslo mimo "dany rytmus", byly verze, ktere opravovaly chyby, kdy city navigator v pulce evropy spatne navigoval atd.

prosim, nehadej se, kdyz nevis, o cem mluvis.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: JAKÉ POUŽÍVÁTE MAPY - nuvi 765 T ???

Odeslatod W-Sally » 02.02.11 7:50 (St)

Tož su možná mimo míseu.
Aktualizace map si stahuji z garmin. com a mám tam od zakoupení pouze 2010.10,20,30 a 2011.10, 20, 30.
Že by bylo něco blbě? Mě se na My garmin žádn=é jiné mapy u Lifetime neobjevují.Obrázek
W-Sally
 
Příspěvků: 25
Registrace: 27.02.09 10:08 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.