mapa z GPS na PC ...

Vše, co se točí okolo Garminích map.

mapa z GPS na PC ...

Odeslatod pacluo » 19.05.08 14:06 (Po)

Mam v Nuvi predinstalovanou mapu CNEU NT 2008 (tedy i odemykaci klic), ale bohuzel k ni neni instalacni DVD pro PC. Je nekde dostupny .tdb soubor, ktery by umoznil instalaci zkopirovaneho .img v MapSource? Priprava trasy primo v Nuvi je dost opruz ... Nebo lze nekde to medium koupit (za cenu media)? Psal jsem do Picodasu, ale zatim neodpovedeli.
pacluo

Registrace: 30.04.08 11:00 (St)

Re: mapa z GPS na PC ...

Odeslatod Monoid » 19.05.08 16:47 (Po)

Kdyz jsem se na to osobne pred nekolika mesici ptal v Picodasu, tak mi nabidli zakoupit CNEU 9 + Update na CNEU 2008 za nekolik stovek (tusim 500-600, uz se presne nepamatuji). Takze to bylo drazsi, nez cena media. Pripadalo mi to slozite, tak jsem to nerealizoval.

Zkuste se zeptat, zda je legalni pujcit si od nekoho instalacku a nainstalovat CNEU 2008 z ni. Odmykaci kod legalne mate, tak by to mohlo byt bez problemu.
Monoid

Registrace: 15.04.08 9:25 (Út)

Odeslatod Anonymous » 20.05.08 8:13 (Út)

Ahojte, na nic necekejte, nic si nepucujte, i kdyz to urcite legalni je, a zajdete do nejakyho obchodu co vam prodal garmina, popřipade co je prodava a oni vam to DVD daji uplne zadarmo, byl sem tam minuly tyden a bvez jakych koli obstrukci mi DVD vydali, akorat je nemusi mit na sklade.

PS.: Ja byl v prodejne FONDS která je ve FUTURU v BRNE na ulici Vídeňská
Anonymous

Odeslatod Monoid » 20.05.08 13:37 (Út)

Ja byl v obchode (GPS centrum Picodasu v Praze), kde jsem GPS koupil a co mi nabidli jsem popsal. Slo o nuvi 760. Mozna se to od te doby zmenilo, anebo zalezi na typu pristroje.

Osobne moc nechapu, ze k nuvi 760 to DVD nedavali rovnou. Jediny duvod, ktery me napada je, ze chteli trochu usetrit a mozna v te dobe (ke konci roku) media ani nemeli, takze je do baleni ani dat nemohli.
Monoid

Odeslatod Anonymous » 20.05.08 15:01 (Út)

Ja mam taky 760ku a taky sem dlouho hledal na netu, jak se k ty mapě dostat, ale opravdu to funguje, prisel sem, rekl sem ze mam licenci a potrebuju instalacni DVD s mapami, borec mi je vrazil do ruky a tim to skoncilo, zadny prokazani a nic(a to sem to kupoval uplne jinde), tak Ti doporucuju, obejit par obchudku a urcite budes mit stesti, nebo prijet do brna a tu uspejes urcite.

ahoj
Anonymous

Odeslatod Monoid » 20.05.08 17:16 (Út)

Tak ja to zkusim znovu, az budu mit cestu kolem Picodasu, treba ted budu uspesnejsi. :-)) Tenkrat zrejme jeste nemeli instalacky plne verze a meli pouze update. Proto ta instalacka CNEU v9 a update na 2008.
Monoid

Zpět na Tvorba map