Stránka 2 z 2

Re: Mapova sada

OdeslatOdesláno: 18.05.10 16:50 (Út)
od chip.cz
davidjbc napsal:Skusim to a dam vedet,jeste se te zeptam nevis jak sehnat treba jen routing k mape?

Omlouvám se za ten MapSource. Neuvědomil jsem si, že je to update. Free mapy z netu mohou být bez routingu a kde ho sehnat je otázka. Oficiální topo mapy mají routing a je možnost ho zapnout, nebo vypnout. Oficiální mapy NT mají routing, bez možnosti vypnout ho, takže se nenech zmást, že nemůžeš v mapsource zašktnout routing.

Re: Mapova sada

OdeslatOdesláno: 18.05.10 17:43 (Út)
od davidjbc
Mam topo eu a tam routing neni a pak adria 2.10,kdybys věděl o verzich s routingem tak dej vedet.
Topo czech 3 to má to je v poho me slo predevsim o zahranici.
Mejse hezky a dik za pokec.
Ahoj David

Re: Mapova sada

OdeslatOdesláno: 18.05.10 21:40 (Út)
od chip.cz
Zřejmě je to tak, že topo mapy vlastně routing nepotřebují, protože vypočítávat trasu po horském hřebeni, nebo lesní pěšinou pro chodce je vlastně blbost a narůstal by velký objem dat. Proto topo mapy, které mají routing, tak pouze pro silnice a sjízdné cesty, které se dají projet automobilem a i tak tam mají tvůrci těchto map hodně chyb. Tento routing se dá pro turistiku vypnout a tím ušetřit v paměti GPS pár Mbit . O zahraničích mapách s routingem toho moc nevím. Pokud ale hledáš automobilové mapy, tak NT ty snad mají určitě routing, ale jistě to nevím. Podívej se co já mám za mapy a všechny mají routing. Zdar a měj se.

Re: Mapova sada

OdeslatOdesláno: 18.05.10 22:55 (Út)
od Jarous1
Nevím jak se Ti to povedlo, ale mně přenos routingových dat u českých TOPO map vypnout nejde... Ani u TOPO 2PRO a ani u nejnovější TOPO 3.1PRO. Tohle naposledy uměla stará TOPO 1.20...

Re: Mapova sada

OdeslatOdesláno: 22.05.10 22:28 (So)
od chip.cz
Ano máš pravdu i u některých Topo map se nedá routing vypnout, protože jsou ve formátu NT.
Např. Topo Czech 3 PRO viz obrázek. Můžež si to přečíst v pdf složce mapy. Kdyby raději výrobce nazval mapu takhle "Topo Czech 3NT", bylo by to jasné hned .

Re: Mapova sada

OdeslatOdesláno: 02.09.10 17:19 (Čt)
od DYON
Dobry den .mam dotaz prosim vas mam navigaci GARMIN nuvi 200 prosim neco sem udelal a mise mi to ( No detailed maps found that support routing.The nuvi cannot be used without them.)prosim mapu mam odemcenou jak ju tam vlouzit prosim o radu predem dekuji navod napiste prosim na DYONEK@seznam.cz nebo na icq 370083268 dekuji

Re: Mapova sada

OdeslatOdesláno: 03.09.10 9:46 (Pá)
od Path
Zkuste nejprve prostudovat toto téma: viewtopic.php?f=20&t=91&

Pak zjistěte, které img soubory máte nahrané v navigaci ve složce Garmin.