Mapova sada

Vše, co se točí okolo Garminích map.

Mapova sada

Odeslatod davidjbc » 16.05.10 0:55 (Ne)

Chci se zeptat mel jsem pc nainstalované mapy.Měl jsem tam program na vytvoreni map.Stačilo označit kraj popr republiku a program vytvoril mapovou sadu do navigace.Pri odinstalaci map jsem o ten program prisel.Vubec nevim o co slo zjistil jsem to
nahodou,kdyby nekdo vedel o co slo prosim o odpoved. dik Vlastne to vytvorilo iso soubor map do navigece,které se prenesly do navigace a slo to se vsema mapama topo czech3 adria topo a jine.
davidjbc
 
Příspěvků: 8
Registrace: 10.11.09 10:51 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod Jarous1 » 16.05.10 19:35 (Ne)

Oficiální aplikace od Garmina se jmenuje MapSource. A ta je součástí instalace všech jejich originálních map... Takže když ty mapy přeinstaluješ, tak se tam opět nahraje i ten MapSource Obrázek
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 729
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod chip.cz » 17.05.10 23:51 (Po)

davidjbc napsal:Chci se zeptat mel jsem pc nainstalované mapy.Měl jsem tam program na vytvoreni map.Stačilo označit kraj popr republiku a program vytvoril mapovou sadu do navigace.Pri odinstalaci map jsem o ten program prisel...
Odkaz na stažení MapSource verze 6.16.1.0
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
Obrázek uživatele
chip.cz
 
Příspěvků: 90
Registrace: 16.03.09 15:45 (Po)

Re: Mapova sada

Odeslatod Jarous1 » 18.05.10 0:06 (Út)

Jo, jenže "WARNING: This software will not work unless you already own a MapSource product." Obrázek
Tohle se chová jako update, tzn. pokud v počítači nenalezne nějakou předchozí verzi, tak se to ani nenainstaluje...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 729
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod warhead » 18.05.10 10:56 (Út)

takze reseni bud se pohrabat v instalaci nebo jednoduseji nainstalovat puvodni verzi z CD s nejakou mapou (Topo,Adria) Obrázek
warhead
 
Příspěvků: 54
Registrace: 22.12.09 11:32 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod Jarous1 » 18.05.10 11:07 (Út)

Asi tak nějak...
I když i to samozřejmě jde jednoduše obejít... Ale to ať sem radši napíše majitel tohoto webu, nejsem si jistý jestli ten postup už náhodou není za hranicí porušení licence...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 729
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod davidjbc » 18.05.10 13:52 (Út)

Děkuji za rady,ale ja mam mapsurce nainstalovaný znovu,chodí ale nevim kde si mam vytvorit ty mapy do navigace, pri spusteni toho programu mi nabidlo kterou mapu si chci oznacit z ktere bude vytvaret ten soubor do navigace.Z te mapy jsem si vybral treba jen liberecko a vytvorilo mi to iso soubor do navigace jen libereckeho kraje.Nebo si asi spatne rozumime,ale i presto vsem dekuji za odpovedi.David
davidjbc
 
Příspěvků: 8
Registrace: 10.11.09 10:51 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod Jarous1 » 18.05.10 14:04 (Út)

To jsme si asi nerozuměli, ještě v neděli jsi psal, že ani nevíš jakým programem se to dělá Obrázek

Ale vážně, na to je tam nástroj "Mapa", tlačítko s takovým polygonem obtaženým žlutě. Tím si vybereš jednotlivé oblasti (nebo i celou mapu), které budeš chtít poslat do GPS. A na to tam je další tlačítko, "Odeslat do zařízení".
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 729
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod davidjbc » 18.05.10 14:37 (Út)

Dekuji moc to je ono.Já to nevedel ze to je zde,ale delal jsem to jinak proto jsem si celou dobu myslel ze na to byl jiny program.Skusim to a dam vedet,jeste se te zeptam nevis jak sehnat treba jen routing k mape?Když tam není,protože u všech map ten routing neni za vse dik david
davidjbc
 
Příspěvků: 8
Registrace: 10.11.09 10:51 (Út)

Re: Mapova sada

Odeslatod Jarous1 » 18.05.10 14:43 (Út)

Tak to netuším, to jsem nikdy nedělal, protože jediné co vím je, že je to hodně složité až spíše nemožné. Ta data se většinou musí dělat ručně úplně od nuly... Někde na netu se to asi jentak neválí.
O jaké mapy jde ? Všechny TOPO Czech totiž routing v sobě mají, i když se možná tváří že ne...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 729
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Další

Zpět na Tvorba map

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.